Το Σάββατο 12 Μαρτίου η μεγάλη εκδήλωση για τη γυναίκα καλλιτέχνη στο DIONYSOS PALACE στα Μέγαρα


Το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στη γυναίκα καλλιτέχνη στο DIONYSOS PALACE στη περιοχή των Μεγάρων.

 Διοργανώτρια της εκδήλωσης η κα Αναστασία Αντωνίου Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων και της Δημοτικής Κοινότητας.
Πάντα δραστήρια η κα Αντωνίου με ειδική επιμέλεια  καταφέρνει σε οτιδήποτε διοργανώνει να το κάνει μοναδικό και να αποδώσει σε κάθε γεγονός εικαστικό και μη  κύρος και λάμψη .

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και το συγκρότημα της Ελληνοαιγύπτιας χορογράφου και χοροδιδασκάλου  Fotini Gadala.
Το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού GADALAιδρύθηκε το 2005 εις μνήμην του αιγύπτιου Hussein M. Gadala, πατέρα της κας Φωτεινής Gadala, με σκοπό την προώθηση του ανατολίτικου χορού και της πλούσιας Αιγυπτιακής κουλτούρας.Είναι το μοναδικό Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου Χορού που, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σας δίνει την δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένου Ερασιτεχνικού ή Επαγγελματικού τίτλου σπουδών με την εγκυρότητα και αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Ανατολίτικου Χορού M.E.D.W.OR.(Middle Eastern Dance World Organization For Distinguishing The Cultural Heritage And Folk Art Of Egypt And Countries Of The Middle East).

 Ιδρύτρια είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος - χοροδιδάσκαλος Gadala Φωτεινή, Διευθύντρια Χορού του Τομέα Πολυεθνικών Χορών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, εξετάστρια και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεχνικολογίου ανατολίτικου χορού για επαγγελματικές και ερασιτεχνικές εξετάσεις, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ανατολίτικου Χορού (M.E.D.W.OR.).

Σκοπός και στόχος μας είναι η προώθηση της πλούσιας Αιγυπτιακής παράδοσης και λαϊκής τέχνης καθώς και η έγκυρη, ουσιαστική, ποιοτική και εμπεριστατωμένη εκμάθηση και διδασκαλία της δομής του ανατολίτικου χορού.

Πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς .Η αλήθεια είναι ότι 1η φορά διοργανώνεται μία τόσο ξεχωριστή εκδήλωση στη περιοχή των Μεγάρων.
Show dance ΠΑΟΛΑ με Λάτιν χορούς.Την βραδιά μουσικά θα ντύσει ο πολύ καλός dj (Σπυρος Τσιγκρης) και θα ακολουθήσει αποκριάτικο γλέντι

Για προσκλήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Αναστασία Αντωνίου
Μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6978023273 και 2296024150 καθώς και από τους συλλόγους των σχολείων