O Δήμος Αλίμου αποχαιρέτησε το 2015 με ενα εκπληκτικό Πρωτοχρονιάτικο Πάρτυ

   
Στο κλειστό γήπεδο στο Άνω Καλαμάκι  οι Imam Baildi κατάφεραν να ξεσηκώσουν και να διασκεδάσουν   όσους έδωσαν το παρόν, στη μεγάλη βραδιά που διοργάνωσε ο  Δήμος Αλίμου σε ένα εκπληκτικό πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Imam Baildi έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο και με τις  διασκευές  τους κατάφεραν να γίνει όλο το γήπεδο της Ελευθερίου Βενιζέλου  μία παρέα .
  
   Ρεμπέτικα, λαϊκά και ελαφρολαϊκά ακούσματα δώσανε το έναυσμα για μία αισιόδοξη χρονιά και δεν άφησαν κανέναν να αντισταθεί στο άκουσμά τους.
   
Αισιοδοξία υγεία και δημιουργία ήταν οι πρώτες ευχές για το 2016 από τον Δήμαρχο του Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη. 
Ο Δήμαρχος Αλίμου υποδέχτηκε όλο τον κόσμο με κεράσματα και μεγάλη εγκαρδιότητα προς τους δημότες και όχι μόνο, και με ένα γλυκό καλώσόρισμα.
  
Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο  Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και γιόρτασαν σαν μια μεγάλη οικογένεια.
  
Ενθουσιασμένος ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης από την ανταπόκριση του κόσμου έδωσε την υπόσχεση ότι τις ερχόμενες απόκριες ο Άλιμος θα ξεφαντώσει με ανάλογες εκδηλώσεις και συναυλίες για όλες τις ηλικίες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Η Παραμυθούπολη, όπως είπε, ξεπέρασε κάθε  προσδοκία και αυτό φάνηκε από την ανταπόκριση που είχαν οι εκδηλώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευτυχία!!"
 Την  στιγμή της αλλαγής του χρόνου ο Δήμαρχος Αλίμου είχε ετοιμάσει μία εκπληξη που ενθουσίασε όλο τον κόσμο με βεγγαλικά και κονφετί  πλημμυρίζοντας   τον χώρο  του κλειστού γυμναστηρίου που δημιούργησαν μία μαγική ατμόσφαιρα.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε και του Χρόνου με Υγεία να το  επαναλάβουμε !!