Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Oμιλος για την UNESCO Τεχνών,Λόγου και Επιστημών Ελλάδας και το i-paidi.gr στα πλαίσια του Eurasia Money Show με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες


Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διάλεξη με θέμα "Μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ.Η συμβολή της διατροφής"που διοργάνωσαν ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας και το i-paidi.gr (Δίκτυο για το παιδί με ΔΕΠ-Υ) και ώρα 18:00-20:00, στην αίθουσα "Θάλεια 4"στο Ξενοδοχείο Athens Hilton στα πλαίσια του Eurasia Money Show.

Ειδικοί επιστήμονες μίλησαν για τις μαθησιακές δυσκολίες και τη ΔΕΠ-Υ και απάντησαν στις ερωτήσεις  του κοινού σε αυτό το σημαντικό θέμα μεγάλου  οικογενειακού και  κοινωνικού ενδιαφέροντος .

  
Η Πρόεδρος του Ομίλου  για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας Νίνα Διακοβασίλη τόνισε στην ομιλία της  

 " Είναι ένα θέμα ευαίσθητου ενδιαφέροντος  διότι το πρόβλημα υπάρχει σε πολλές οικογένειες.
Ο κύκλος των επιστημονικών διαλέξεων   με  θέμα "Τα μυστικά της ζωής" ξεκίνησε πέρυσι  και αφορά πολύ κόσμο, αφού το θέμα των μαθησιακών δυσκολιών  απασχολεί πλήθος οικογενειών" 

Aπό αριστερά Ιουλία Κατσαίτη,Μαριάννα Λαγουμίδη,Σήλια Ματθαίου,Θράσος Καλογρίδης,Νίνα Διακοβασίλη,Μάγδα Τσέγκου  

Χαιρετισμό  απηύθυνε στην εκδήλωση  και ο Θράσος Καλογρίδης Πρόεδρος Ε.Ο.Α.Ε.Ν. (Επιμελητηριακός όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών).

Ομιλητές ήταν οι:

Ιουλία Κατσαίτη,Ψυχολόγος
Μαριάννα Λαγουμίδη,PgD ιδρυτής του i-paidi.gr expert σε Μαθησιακές Δυσκολίες ΔΕΠ-Υ
Δρ Σήλια Ματθαίου,Κλινική Διαιτολόγος,Διατροφολόγος,Διδάκτωρ του Τμήματος Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Τον Συντονισμό και την παρουσίαση έκανε η Δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Eurasia Money Show στο Athens Hilton που διήρκησε από τις 7-9 Ιανουαρίου 2017 και διοργανώθηκε  από την Ντίνα Κονταρίνη υπεύθυνη επικοινωνίας,δημοσίων σχέσεων και περιφερειακού δικτύου του πολυσυνεδρίου Money Show