Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας σας καλεί στην Καρναβαλική παρέλαση Μαθητών στην Άνω Γλυφάδα και στο Αποκριάτικο Πάρτυ στην πλατεία Μακεδονίας με live μουσική και κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.


Την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016, ο Δήμος Γλυφάδας και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας οργανώνει Καρναβαλική παρέλαση Μαθητών στην Άνω Γλυφάδα και Αποκριάτικο Πάρτυ στην πλατεία Μακεδονίας με live μουσική και κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.
 
Στόχος  είναι να ζήσουμε το Καρναβάλι, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα μαζί με τους μαθητές μας και τους γονείς τους! Τα Νήπια  θα είναι ντυμένοι όμορφοι Πιερότοι, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων έχουν διαλέξει να παρουσιάσουν με Καρναβαλίστικη διάθεση διάφορα επαγγέλματα και τα γυμνάσια και Λύκεια διάφορες Ελληνικές παροιμίες.

 Η Καρναβαλική παρέλαση από 1.000 μαθητές ( 32 ομάδες) θα ξεκινήσει, στις 12:30 μ.μ, από την οδό Γούναρη (Ανθέων) θα συνεχίσει ευθεία και θα καταλήξει στην Πλατεία Μακεδονίας μέσω της οδού Ακροκορίνθου όπου θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο Αποκριάτικο πάρτυ, με πολύ χορό, μουσική, live συγκροτήματα και κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου.

Σας περιμένουμε όλους