Το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο της ΝΑ Ευρώπης MONEY SHOW από τις 20 έως και τις 22 Μαίου θα βρίσκεται στο Hyatt Regency Thessaloniki



Από τις 20 έως και τις 22 Μαίου 2016  το MONEY SHOW θα βρίσκεται στο HYATT REGENCY HOTEL στη Θεσσαλονίκη όπου θα πραγματοποιηθούν σπουδαίες διαλέξεις και συνέδρια .
Επίκεντρο των οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων στη Βόρεια Ελλάδα καθίσταται για μία ακόμη χρονιά το Πολυσυνέδριο Money Show.
Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, για ακόμα μία χρονιά είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του, συνδράμοντας στην αναμόρφωση και την ανάπτυξη του καταξιωμένου αυτού θεσμού.


Κεντρικός στόχος του Πολυσυνεδρίου Money Show είναι η δημιουργία ενός υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος μέσα από την ουσιαστική σύμπραξη των κρατικών φορέων, των εδραιωμένων αλλά και των νέων αναπτυσσομένων επιχειρήσεων ώστε να προαχθεί και να επιταχυνθεί ο παράγοντας καινοτομία επιτρέποντας την ανάδειξη νέων κλάδων και αγορών.
Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν τρεις σημαντικές εκδηλώσεις τεράστιου πολιτιστικού περιεχομένου   όπως : 
 1) Eκδήλωση παρουσίασης των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca και των δράσεών τους  με έδρα εκδηλώσεων το Βατικανό με πολύ σημαντικούς  προσκεκλημένους από τον Διεθνή χώρο  και  κεντρική εισηγήτρια  τη Γενική Γραμματέα των Βραβείων Giuseppe Sciacca  Βίκυ Μπαφατάκη.


Από αριστερά: Δάφνη Θεοδωρακέα, Valeria Ciardiello, Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, Jacob Barnett, Καρδινάλιος Raymond Leo Burke, Βίκυ Μπαφατάκη, Γιώργος Τσούκαλης, Φώτης Πονηρός 
  

Φωτό από αρχείο: Από τη λαμπρή ετήσια τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014  στην Aula Magna, στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Urbaniana στο Βατικανό. 


 2) Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια στην αρχαιοκαπηλεία-δράση των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca θα πραγματοποιηθεί 2ωρη διάλεξη με κύριο εισηγητή τον πολύ γνωστό ερευνητή και οικονομολόγο Γιώργο Τσούκαλη και πολυσήμαντες προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.
3) Εκδήλωση για τον Καβάφη και τον πολιτισμό των 2 λαών Αιγύπτου και Ελλάδας με  συνδιοργάνωση της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κεντρικό εισηγητή τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Πρεσβείας Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Dr.Hussein Marie Mahmoud 

 


Είσοδος Ελεύθερη

Συνδιοργάνωση με το Ελληνοιταλικό επιμελητήριο και με συμμετοχή της Ελληνικής Κυβερνήσεως με 200 παράλληλες εκδηλώσεις-1500 ομιλίες  και τηλεοπτική κάλυψη από όλα τα ΜΜΕ.