Δημόσια έκκληση απευθύνει ο Γιώργος Τσούκαλης για την βοήθεια ανεύρεσης του μικρού Φοίβου από την Χαλκιδική

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΟΡΜΥΛΙΑ
Δημόσια Έκκληση  στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης από τον Γιώργο Τσούκαλη για την ανεύρεση του μικρού Φοίβου που απήχθη από τον 34χρονο Αλβανό πατέρα του εφόσον προηγουμένως είχε δολοφονήσει  τη Ελληνίδα εν διαστάσει συζυγό του και μητέρα του μικρού Φοίβου   ανήμερα των Φώτων.

Έκκληση Γιώργου Τσούκαλη

Κάλεσμα εθελοντών μέσω facebook για να βρεθεί ο μικρός Φοίβος στη Χαλκιδική

Ανακοίνωση δημοσίευσαν  στο facebook και οι εθελοντές της Ορμύλιας για την εύρεση του μικρού Φοίβου.
"Καλούμε όλο τον κόσμο, ακόμη και εκτός Ορμύλιας, να μαζευτεί το Σάββατο στις 8 το πρωί στο ζαχαροπλαστείο Βουρβουτσιώτη στα Ψακούδια! Πρέπει να μαζευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα για να εντείνουμε τις έρευνες!
Κοινοποιήστε το παντού, ακόμα και στόμα με στόμα, και εκτός Ορμύλιας!!! Καλούμε τους πάντες, απο όλη τη Χαλκιδική, να έρθουν και να βοηθήσουν όσο μπορούν!! Είναι ανάγκη να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε!! Ας μην μείνει κανείς άπραγος!!! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!"
Συγκλονίζει   ο παππούς του μικρού Φοίβου Χαράλαμπος Μαυρομάτης ανέφερε πως τρέμει για την ζωή του εγγονού του και απηύθυνε έκκληση στις Αρχές και στους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του διαφορετικά, όπως είπε, θα τρελαθεί !!
«Φοβόμαστε για το εγγονάκι μας που το άρπαξε. Νομίζω ότι μπορεί να του κάνει τα πάντα. Το παιδάκι μου να βρούμε, το εγγονάκι μου. Άμα πάθει κάτι θα τρελαθώ», είπε ο παππούς του Φοίβου και ζήτησε από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς ανησυχεί μήπως ο 34χρονος δράστης,  Λέσι Τζέιμς Κλωντ, κάνει κακό και στον Φοίβο.