Σοκ στην Πάτρα: Μάνα εγκατέλειψε το 20 ημερών μωρό της έξω απο τη δουλειά του εραστή της! (photos)

achaia
Σοκ χθες το απόγευμα ατην Πάτρα όταν νεαρή μητέρα άφησε το μόλις 20 ημερών μωρό της στο πεζοδρόμιο, έξω από τη δουλειά του φίλου της, και έφυγε. Περαστικοί εντόπισαν τις κινήσεις της και έσπευσαν να βοηθήσουν το βρέφος ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την αστυνομία.
Πάτρα: Αυτό είναι το βρέφος που εγκατέλειψε η μητέρα στη δουλειά του εραστή της - Δείτε τις εικόνες από το σημείο!
Κάποιοι άλλοι περίοικοι εντόπισαν την γυναίκα η οποία επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο και την κυνήγησαν καταφέρνοντας να σταματήσουν το λεωφορείο και να την αναγκάσουν να αποβιβαστεί.
Αμέσως έφθασε στο σημείο η Άμεση Δράση και συνέλαβε την γυναίκα. Πρόκειται για μία ανύπαντρη μητέρα η οποία κατάγεται από την Γεωργία. Το βρέφος μαζί με την μητέρα η οποία ήταν σε έξαλλη κατάσταση μεταφέρθηκαν στην ασφάλεια της Πάτρα.
Η εισαγγελία Ανηλίκων διαχειρίζεται την τύχη του βρέφους ενώ η μητέρα υποστήριξε πως δεν το αναγνώριζε ο πατέρας του και η ίδια δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει. Όπως φέρεται να είπε η μητέρα του μωρού, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες όταν ο άνδρας πληροφορήθηκε πως ήταν έγκυος και απαίτησε να κάνει έκτρωση, κάτι το οποίο εκείνη δεν αποδέχθηκε.
Η Γεωργιανή πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον νεαρό, από τον οποίο απαιτούσε κατ’ επανάληψη να αναγνωρίσει το παιδί. Παρά τις πιέσεις αυτός αρνιόταν πεισματικά να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη με αποτέλεσμα χθες η γυναίκα να εμφανιστεί στο χώρο δουλειάς του και να εγκαταλείψει το βρέφος.
Το σημείο που βρέθηκε το βρέφος - ΦΩΤΟ από achaianews.gr
Πηγή: achaianews.gr