“Μπουρλότο” στον ΣΥΡΙΖΑ από τις συνιστώσες που …καίνε το χαρτί των συνεργασιών και προκαλούν με δηλώσεις για στάση πληρωμών

assets_LARGE_t_420_54200949
Έντονος προβληματισμός επικρατεί στα ηγετικά κλιμάκια της Κουμουνδούρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του ανησυχούν για τον τρόπο που κάποιες από τις συνιστώσες προκαλούν με τις παρεμβάσεις στελεχών τους πρόβλημα στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος του κόμματος είναι ενοχλημένος από τις δηλώσεις στελεχών της Αριστερής πρωτοβουλίας, αλλά και του veto που δέχτηκε για την συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ.
Ωστόσο αυτό που δεν θέλουν, στο επιτελείο του Τσίπρα, είναι  να συνεχιστεί το μπαράζ δηλώσεων όπως αυτές της Φωτίου, του Τόλιου και του Μηλιού, καθώς δεν επιθυμούν να δίνουν τροφή στη προπαγάνδα, όπως λένε, του Μαξίμου, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί την χώρα στην χρεοκοπία.
Ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει τα επόμενα 24ωρα αντεπίθεση στο θέμα, ενώ με τις παρεμβάσεις του θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στον φόβο και να εμφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως την ήρεμη δύναμη που έρχεται  να τα αλλάξει όλα, χωρίς ωστόσο να θέσει σε κίνδυνο την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Ήδη η Κουμουνδούρου, προκειμένου να αποφύγει στην προεκλογική περίοδο άλλα κρούσματα με δηλώσεις στελεχών που θα προκαλούν πρόβλημα στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματος, επιβάλλει …σιωπητήριο. Στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, να φιλτράρουν τις δημόσιες εμφανίσεις των στελεχών του κόμματος.
Την ίδια ώρα από το επιτελείο Τσίπρα δίνονται οδηγίες, προς τους υποψήφιους που θα πλαισιώνουν τα τηλεοπτικά πάνελς, για το τι θα αποφεύγουν και πως θα χειρίζονται τα …καυτά θέματα.