Υπέροχη συνταγή για Βασιλόπιτα-Αποκλειστικά από την "ΔΙΩΝΗ"


ΥΛΙΚΑ


350ΓΡ.ΑΛΕΥΡΙ

300ΓΡ.ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΑΛΑΚΟ
300ΓΡ.ΖΑΧΑΡΗ
1 ΒΑΝΙΛΙΑ
3 ΑΥΓΑ
ΞΥΣΜΑ 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΩΝ
ΞΥΣΜΑ 1 ΛΕΜΟΝΙΟΥ
1/4 φλιτζανακι του καφε  ΚΟΝΙΑΚ
1Κ.ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ



  1. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΣΦΙΧΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ
  2.  ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ   ΜΙΞΕΡ   ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ
  3. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ,ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ,ΤΟ ΞΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ
  4. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΝΩ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
  5. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΠΌ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ


TIPS

ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥS 170 κελσιου ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ
 (ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ AN EINAI ETOIMH  ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ  ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΩΡΑ ANAMONHΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ.
ΑΝ Η ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ  ΒΓΕΙ  ΚΑΘΑΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΚΡΕΜΑ .ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ

τελος πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ