Συνεχίζετε η Σημαντική Κοινωνική Δράση του Δήμου Γλυφάδας για την συγκομιδή των καρπων της ελιάς από τους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους της πόλης με σκοπό την παραγωγή λαδιού για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου

   


Μία Πολύ Σημαντική Κοινωνική Δράση ξεκίνησε σήμερα ο Δήμος Γλυφάδας μαζεύοντας λάδι για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου

 Η πρώτη ποσότητα ελιάς από τους δημοτικούς και κοινόχρηστους χώρους της Γλυφάδας    συγκεντρώθηκε και  έχει μεταφερθεί  ήδη στο ελαιοτριβείο στον Ωρωπό  όπου προσφέρθηκε να φτιάξει  δωρεάν το λάδι για τους άπορους της πόλης.    
 Τις πρώτες 4 μέρες της προσπάθειας  συγκεντρώθηκαν   32 τσουβάλια με 50 κιλά περίπου το κάθε  τσουβάλι συνολικά   1,5 τόνος ελιάς και ήδη έχει ξεκινήσει  να φτιάχνετε η πρώτη ποσότητα λαδιού.

 Από την Τετάρτη 26  Νοεμβρίου θα αρχίσει και η διανομή από το  Κοινωνικό    Παντοπωλείο  του  Δήμου  Γλυφάδας.


 Η προσπάθεια  της συγκομιδής των καρπών  της ελιάς    στους  δημοτικούς  κοινόχρηστους χώρους  της Γλυφάδας θα συνεχιστεί και τις   επόμενες μέρες με ακόμη μεγαλύτερη ένταση .



 Για μία ακόμη φορά ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γεώργιος Παπανικολάου  ευχαριστεί μέσα από την  καρδιά του τους εθελοντές που αυξάνονται καθημερινά   για την ανεπανάληπτη συμβολή τους.

 Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γεώργιος Παπανικολάου  δήλωσε  "Ευχαριστώ μέσα από  τη καρδιά  μου τους εθελοντές μας - που αυξάνονται καθημερινά - για την ανεπανάληπτη συμβολή  τους. Χωρίς    εκείνους δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.
 Συνεχίζουμε."


Αν θέλετε να συμμετέχετε κι  εσείς στην   προσπάθεια επικοινωνήστε  με τον Δήμο Γλυφάδας .


 Για πληροφορίες 

Όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη συγκομιδή, 
 μπορούν να  επικοινωνούν στο τηλέφωνο
 2132025396 και 2132025381  (
 εργάσιμες ημέρες και ώρες) 
και στο info@glyfada.gr.