Ο Αλβανός συζυγοκτόνος που απήγαγε το γιο του συνομίλησε με Κούγια


Κάλεσμα εθελοντών μέσω facebook για να βρεθεί ο μικρός Φοίβος στη ΧαλκιδικήΈντεκα ημέρες μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Λέλας Μαυρομάτη και την απαγωγή του τετράχρονου γιου τους από το σπίτι τους στην Ορμύλια Χαλκιδικής, ο 35χρονος Αλβανός Τζέημς Κλοντ Λέσι έδωσε σημεία ζωής. 

Σύμφωνα με όσα είπε   ο Αλέξης Κούγιας, δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Τζέημς Κλοντ Λέσι τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της Λέλας Μαυρομάτη. Ο 35χρονος Αλβανός ζήτησε από τον γνωστό ποινικολόγο να αναλάβει την υπεράσπισή του και μάλιστα έκλεισε ραντεβού με τον Αλέξη Κούγια για να συνομιλήσουν από κοντά. Οπως είπε ο κ. Κούγιας η συνάντηση έγινε στα Μέγαρα, ενώ η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσε τον Αλβανό συζυγοκτόνο στην περιοχή της Χαλκιδικής. 

Σύμφωνα με όσα μετέφερε   ο κ. Κούγιας, για να γίνει το ραντεβού με τον Αλβανό φυγά επέστρεψε εσπευσμένα από την Σπάρτη όπου βρισκόταν για μια δικαστική υπόθεση ενός πελάτη του. Στη συνάντηση, σύμφωνα πάντοτε με όσα υποστηρίζει ο κ. Κούγιας, ο Λέσι ζήτησε από τον γνωστό δικηγόρο να αναλάβει την υπεράσπισή του. Ο κ. Κούγιας έθεσε ως προϋπόθεση για να αναλάβει την υποθέση να έχει επιστρέψει προηγουμένως ο 4χρονος Φοίβος στην οικογένειά του. Στο αίτημα του ποινικολόγου ο συζυγοκτόνος δεν απάντησε και αρκέστηκε να πει στον Αλέξη Κούγια ότι «θα τα πούμε». Ωστόσο από την ημέρα που συναντήθηκαν ο 35χρονος Αλβανός δεν έχει επικοινωνήσει εκ νέου με τον κ. Κούγια.