ΣΟΚ: Την ημέρα της συντριβής ο Lubitz είχε αναρρωτική άδεια

lubitz

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus, που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις με 150 νεκρούς.
Στο σπίτι του Andreas Lubitz, που φέρεται να έριξε σκόπιμα το αεροσκάφος, βρέθηκε έγγραφο αναρρωτικής άδειας για την ημέρα του δυστυχήματος. Συγκεκριμένα, το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Γερμανίας ανακοίνωσε ότι κατά την έρευνα βρέθηκαν έγγραφα που δείχνουν ότι ο Αντρέας Λούμπιτς ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Ο ίδιος είχε κρύψει την κατάσταση της υγείας του από την εταιρία, καθώς και το γεγονός πως έπαιρνε ξανά τον τελευταίο καιρό φαρμακευτική αγωγή. Στο παρελθόν μάλιστα, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική με φοβίες και κρίσεις πανικού.
Ύστερα από τέσσερις ώρες ερευνών στο σπίτι του δεν βρέθηκε σημείωμα αυτοκτονίας ούτε στοιχεία που να αφήνουν πολιτικά ή θρησκευτικά κίνητρα πίσω από την ενέργειά του.
Αναφορικά με την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να είχε ερωτική απογοήτευση, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Andreas Lubitz επρόκειτο να παντρευτεί του χρόνου, αλλά η μνηστή του τον εγκατέλειψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε εδώ