Χαλαζόπτωση στα βόρεια προάστια της Αττικής και τους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας- Τι προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ

xalazi
Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας στα βόρεια προάστια της Αττικής. 
Ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο της πόλης με ισχυρούς και αλλεπάλληλους κεραυνούς.
Νωρίτερα έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας και στην ευρύτερη περιοχή προκάλεσε προβλήματα ακόμη και στην κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό. Σε ορισμένα σημεία το ύψος του χαλαζιού έφτασε περίπου τα δέκα εκατοστά.
Τι προβλέπει για αύριο η ΕΜΥ  
Προβλέπει για αύριο νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας οι οποίες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους πυκνές (περίπου πάνω από 400 μέτρα υψόμετρο).
Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Βαθμιαία στα δυτικά θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.