Μία ατομική έκθεση ζωγραφικής που δεν πρέπει να χάσετε "To ταξίδι της ζωής μου" -Νίνα Διακοβασίλη

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης με την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Υπεύθυνη των Δημοτικών βιβλιοθηκών Βίκυ Ανδρικοπούλου σας προσκαλούν στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης  της ζωγράφου Νίνας Διακοβασίλη με τίτλο "Το ταξίδι της ζωής μου" το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 19.30μμ Πολιτιστικό κέντρο Φλοίσβος (Λ.Ποσειδώνος έναντι πλατείας Παλαιού Φαλήρου).
Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδας



Η Νίνα Διακοβασίλη είναι  ζωγράφος ( τελειόφοιτος της Α.Β.C. Ecole de Paris) 
Γεννήθηκε στην Καλλιθέα  Αττικής .


Έχει στο ενεργητικό της 6 ατομικές εκθέσεις. Βραβεύθηκε από το Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» για το έργο της «Ο Μυστικός Δείπνος», από τον Σύλλογο Ελλήνων Λογοτεχνών για την προσφορά της στα κοινά και στην τέχνη, δύο φορές από τον Όμιλο UNESCO ΤΛΕΕ, δύο φορές από το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ (W.P.F.), όπου και έλαβε ιδιαίτερη τιμή ως <<Πολίτης του Κόσμου>>.  Έχει εικονογραφήσει τέσσερα παιδικά βιβλία. 

Έχει διακριθεί ως μέλος του Ομίλου UNESCO ΤΛΕΕ για την εργατικότητα, τη δοτικότητα και το ήθος της και τα στοιχεία αυτά την οδήγησαν στη θέση της Προέδρου που κατέχει ως σήμερα.

Σε ερώτησή μας τι σημαίνει ο Όμιλος UNESCO ΤΛΕΕ για εκείνη μας απαντά...".Ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος  είναι ένα ζωντανό πνευματικό κομμάτι της ζωής μας. Είναι το σπίτι μας. Εκεί φωλιάζουμε τα ιδανικά μας. Είναι η γωνιά της ψυχής μας όπου σπέρνουμε τα θέλω μας, τα πιστεύω μας. Εκεί αφήνουμε την ορμή της καλλιτεχνικής μας φύσης σε κυοφορία, έως ότου εκκολαφτεί και δει το φως της κοινωνικής ζωής, ως δημιουργία τέχνης και λόγου.

Αυτήν την δημιουργική διάθεση την έχει απόλυτη ανάγκη η σημερινή κοινωνία μας. Είναι το υλικό που αφυπνίζει συνειδήσεις, χτίζει γέφυρες αλληλεγγύης, γεννάει πολιτισμό, ήθος και αυτογνωσία, φέρνει γαλήνη στην ψυχή. Πλάθει ένα καλύτερο αύριο, αφού διδάσκει  τους νέους ότι αυτοί είναι και οι μόνοι δρόμοι στη ζωή, που σου φωνάζουν ότι υπάρχεις ως ανώτερη πνευματική οντότητα που πρέπει να τη σεβαστείς και να μη την σπαταλήσεις σε ανούσια και εφήμερα.

Το χτες δεν θα μπορούσε να υπάρχει στο σήμερα αν δεν υπήρχε ο πολιτισμός, με την τέχνη, το λόγο και την επιστήμη. Αυτόν υπηρετούμε μέσα από τον Όμιλο για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε. με δύναμη ψυχής, ακούραστοι εργάτες, με δοτικότητα. Επιθυμία μας είναι να γίνουμε φάροι που να φωτίζουν τους νέους μας και να τους οδηγούμε σε μονοπάτια ψυχής φωτισμένα, για ένα καλύτερο κοινωνικό αύριο."


Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 20.30μμ.

Μην την χάσετε!!!